NWOIHM

• Brittiska metalblaskan Terrorizer skriver om den iranska metalfestivalen i Armenien där följande band lirade för några dagar sedan: Slave mark, Death fuse, Mordab, Persian force, 5GRS, Avesta, Credenc, Master of Persia, SCOX och sist men inte minst Arsames som headline:ade festivalen. :)

Armeniska tidningen Tert skrev om festivalen. (Kolla in annonserna: armeniskan har ett av världens coolaste alfabet! Som gjord för snygga metal-logotyper.)

• På tal om Terrorizer hittade jag även denna roliga nyhet. Paleontologi+metal=sant! Att det är just en av mina favoritartister, King Diamond, som förevigats PLUS att den som gjort det är en svensk forskare gör det till en ännu gladare nyhet. Näst på tur torde rimligtvis vara Jerry Cantrell, mannen bakom Alice in Chains ”Them bones”. ;)

About these ads

6 kommentarer

Filed under Iran, Media, Metal, Personligt

6 responses to “NWOIHM

  1. CB

    Jättekul att du gräver fram dessa nyheter, Nima! Önskar o håller alla tillgängliga tummar för att människor från hela världen, en dag ska få höra musiken på festivaler i Iran.

    O tack för en bra blogg!

  2. Harvest

    Mats är en skön rocker och människa. Är bekant med honom via universitetet. Det är inte det första hårdrocksfossilet han namngivit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s