Makans mun

På tal om det här med att inte äta under ramadan… Jag fick ett massmejl: 

Det är en mejlfråga ställd till Ayatollah Gerami via hans hemsida: Om en make under ramadanmånaden stoppar in sin penis i sin makas mun och mer än bara ollonet har förs in, blir då fastan ogiltig för någon av dem?
Svar: Varken hans eller hennes fasta underkänns genom denna handling. Se upp så att ejakulation inte sker.

Jag tror att det är läge att lyssna lite på Judas Priests Eat me alive. ;)

Detta gjorde att jag besökte ayatollans hemsida och hittade följande:

Någon frågar om hur man ska förhålla sig till konsumtion av utländska varor om det riskerar att försvaga den islamiska marknaden och öka främlingarnas inflytande i det islamiska samhället.
Svar: Alla former av stöd till (förstärkande av) främlingar och otrogna (koffar; persiskt uttal av arabiskans kuffar, plural av kafir) är haram.

About these ads

9 kommentarer

Filed under Humor, Iran, Islam/Islamism

9 responses to “Makans mun

 1. truthandfiction

  Känner på ett sekulärt plan att det är lite väl ambitiöst att ägna sig åt fellatio under fastan. There’s a reason they call it a job, you know.

 2. Då utgår jag ifrån att herr Gerami därefter stängde ner sin dator och självsanerade bort sig själv från internet, eftersom man inte får använda de otrognas produkter.

  • Läsaare

   Oh ja! Påminn de där kufarna om att det är västerländska produkter de använder (om än oftast tillverkade än mer österut …) så kanske vi får bort dem från nätet och de kan börja använda brevduvor istället :)

   • Thomas

    Med all sannolikhet skriver han på en dator designad av indiska hinduer, ihopsatt av koreanska ateister av delar tillverkade av kinesiska daoister för ett företag lett av amerikanska kristna, eller en liknande kombination. Och hur många israeler som är inblandade vill ha nog inte tänka på, än mindre antalet judar från andra länder.
    Men det är fördelen med religion:man behöver inte tänka om man inte vill.

 3. Isak

  Gotta love lagreligioner! Kristna, ni vet inte vad ni går miste om!

 4. Om en make under ramadanmånaden stoppar in sin penis i sin makas mun och mer än bara ollonet har förs in, blir då fastan ogiltig för någon av dem?

  faktum är att detta är inte tillåtet, oralsex är förbjudet liksom allt sexuellt umgänge under ramadan.
  Mellan soluppgång och solnedgång under Ramadan får inte vuxna muslimer röka, äta, dricka eller ha sex. Under månaden Ramadan uppmanas de också läsa hela Koranen och på så sätt minnas att det var under den månaden texten först skrevs ner. Barn, gravida och sjuka behöver inte följa reglerna om avhållsamhet.

  ayatollan är en idiot.

 5. EvaLis

  Det vill väl till att det inte ens kommer en försats. Dessa kan ju, som ni säkert vet, vara så små att man inte märker av dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s