”21 Pictures That Will Restore Your Faith In Humanity”

http://www.buzzfeed.com/expresident/pictures-that-will-restore-your-faith-in-humanity

Mina favoriter är 3, 10, 12, 13, 14, 15 och 21. :)

About these ads

7 kommentarer

Filed under Det fina i livet, Fotografi, Personligt

7 responses to “”21 Pictures That Will Restore Your Faith In Humanity”

 1. Lizette

  Gillar och blir glad av alla foton men favoriten är nr:2, antagligen för att den är så tvärtemot det ”normala”, i alla krig så skickar man ut unga människor, känns så skönt att se att det finns farliga uppdrag där de äldre tar sitt ansvar.

 2. EvaLis

  Efter att ha varit inne på Youtube och läst diverse människofientligt dravel kändes det som om man suttit inne i ett kvavt rum. men att se och läsa detta var som att komma ut i friska luften. Tack Nima, för att du publicerade detta underbara och gjorde min dag lite lättare!

 3. Catarina

  Härliga bilder.
  Såg (Via Bahare A) att du på Facebook kommenterat presidentvalet i Egypten på ett klokt/intressant sätt med din underbara ironi. Antingen får du uppdatera din blogg oftare eller också får du släppa in mig som vän på Facebook så jag kan följa dig där också!

  • Äh det var väl inget märkvärdigt med den statusuppdateringen?
   Jag skrev (som du redan har sett): ”Grattis Egypten till att ha röstat in en från Muslimska brödraskapet till presidentposten. Fr o m idag kommer inga kristna behandlas dåligt, alla kvinnor kommer få det fantastiskt mkt bättre och ekonomin och turismen kommer blomstra. :S
   Om 30 år sitter ni där, med ert land tillbakatvingat till medeltiden och vill tugga sönder handen som ni röstade med. I bästa fall. (I värsta fall är ni även då idioter som gillar läget som det är.)
   Vi iranier var iaf först med att gå in i den gröna fällan, 1979, i en tid utan mobiltelefoner, internet, youtube, twitter och bloggar. Ni har inga ursäkter för ert misstag.”
   Jag la inte upp den här för det var en spontan kommentar ämnad för vänner och liksinnade och inget jag ville var sugen på att diskutera. (Inlägg leder ofta till diskussioner och ibland är man sugen på dem och ibland inte.)

   • Catarina

    Tack för svar, du behövs definitivt i debatten och jag hoppas jag någon gång får lyssna på dig live i en debatt. Kämpa på, gillar skarpt att du uppmärksammar Gun Holmertz situation och hoppas att vi snart kan komma till en vändpunkt och få diskutera sakfrågorna istället för huruvida de som vill diskuterar utifrån fakta är främlingsfientliga eller islamofobiska…

 4. K

  Vill länka till en video som alltid får mig att le och skratta. Vet inte hur många gånger jag sett den men tröttnar aldrig på den. :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s